konerahoitus

Konerahoitus

Konerahoitus leasingilla vapauttaa kassavirtaa

Teollisuus- ja rakennuskoneiden osalta koneiden leasing on erinomainen tapa hankkia tarvitsemasi työkalut ilman suuria alkuinvestointeja. Koneleasingilla on monia etuja, kuten alhaisemmat kuukausimaksut, mahdollisuus kokeilla uusia laitteita ennen ostositoumusta ja joustavammat ehdot.

Yrityksille, jotka käyttävät koneita säännöllisesti, koneen leasingrahoitus voi olla kustannustehokkaampi vaihtoehto kuin ostaminen. Kun vuokraat koneen, maksat vain sen käyttöiän osan, jota käytät, mikä voi säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Leasing tarjoaa myös joustavuutta päivittää laitteita tarpeiden muuttuessa, mikä voi olla tärkeää jatkuvasti kasvaville ja kehittyville yrityksille.

Me Proventumilla rahoitamme koneesi ja saat parhaimillaan rahoituspäätöksen jo saman päivän aikana!

konerahoitus

Konerahoitus kalustolle

Proventum leasingin avulla saat joustavan ja kilpailukykyisen rahoituksen yrityksesi konehankintoja, kuten traktoria tai kaivinkonetta varten.

Leasing-sopimus on pitkäkestoista käyttöoikeutta koskeva vuokrasopimus ja se on turvallinen rahoitusratkaisu ilman yllätyksiä. Et maksa koneen omistamisesta, vaan ainoastaan sen käytöstä.

Proventumilla ei ole omaa kalustovalikoimaa, vaan asiakas katsoo haluamansa koneen valmiiksi halutusta paikasta, jolloin se hankitaan leasing-sopimuksella asiakkaan käyttöön.

Konerahoitusta henkilökohtaisesti ja paikallisesti

Me palvelemme aina henkilökohtaisesti ja paikallisesti. Yhteyshenkilösi lisäksi käytössäsi on myös hallinnollinen osaamisemme.

Kauttamme saat käyttöösi suuren toimijan edut oman yrityksesi koosta riippumatta.

Kone- ja laiteleasingpalvelumme kattaa nimensä mukaisesti kaikki koneet ja laitteet, joilla on vakuusarvoa, oli kyse sitten sähköpyöristä, pyöräkuormaajista tai terveydenhuollon laitteistosta. Saat siis konerahoituksen kiinteällä kuukausihinnalla.

Mietitkö, kuinka leasinglaitteen jäännösarvo määritetään? Mitä sopimuksen päätyttyä tapahtuu? Entä millaisesta sopimuksesta yrityksesi hyötyisi eniten? Ole meihin yhteydessä!

konerahoitus