osamaksurahoitus ajoneuvoille

Osamaksu­rahoitus
ajoneuvoille ja koneille

Toimimme asiakkaidemme kasvun ja rahoituksen kumppanina tarjoamalla yksilöllistä palvelua sekä kilpailukykyisiä rahoitusratkaisuja uusia investointeja suunnitteleville yrityksille. Tutustu osamaksurahoitukseemme.

Ajoneuvojen sekä koneiden rahoittaminen onnistuu nyt osamaksulla

Osamaksurahoitus on oivallinen tapa hankkia tarvitsemasi laitteet sekä kalusto maksamalla niistä kuukausittain sovitun ajanjakson ajan. Saat meiltä jopa 84 kuukauden lainasopimuksen!

Hae osamaksu­rahoitusta

Osamaksurahoitus
Olen

Käytössäsi on aina nimetty
yhteys­henkilö

Yhteistyön alkaessa, henkilökohtainen rahoitusasiantuntijamme ottaa huomioon taloudellisen tilanteesi ja pyrkii mahdollistamaan hankinnan myyntikanavasta riippumatta. Lisäksi kanssamme asioidessa, sinulla on aina käytettävissä oma nimetty yhteyshenkilö.

Ota yhteyttä ja kysy asiantuntijoiltamme osamaksurahoituksesta lisää!

Näiden ajoneuvojen ja koneiden hankinnassa voit hyödyntää osamaksu­rahoitusta

Voit rahoittaa osamaksulla melkein minkä tahansa ajoneuvon hankinnan. Voit rahoittaa esimerkiksi:

  • Kaivinkoneet
  • Rekat
  • Pakettiautot
  • Traktorit
  • Peräkärryt
  • Mönkijät
  • Moottoripyörät
  • Skootterit
  • Veneet
Auto osamaksurahoituksella

Miksi osamaksurahoitus kannattaa?

Taloudellinen joustavuus: Osamaksu helpottaa ajoneuvon hankintaa jakamalla maksun pienempiin kuukausieriin. Voit nauttia uudesta ajoneuvosta tai välineestä samalla kun hallitset talouttasi paremmin.

Mahdollisuus hankkia parempi ajoneuvo: Osamaksun avulla voit saada paremman pakettiauton, peräkärryn, traktorin, mönkijän, moottoripyörän, skootterin, veneen tai muun ajoneuvon kuin mitä pystyisit kertamaksulla. Voit päivittää tai laajentaa ajoneuvovalikoimaasi ilman suuria säästöjä tai lainoja.

Edullisempi korko: Osamaksulla saat usein alhaisemman koron kuin muissa luottovaihtoehdoissa. Tämä tarkoittaa säästöä korkomenoissa pitkällä aikavälillä, oli kyseessä sitten pakettiauto, traktori tai vene.

Säästöjen ja sijoitusten säilyttäminen: Osamaksu mahdollistaa ajoneuvon tai välineen hankinnan ilman säästöjen tai sijoitusten koskemista. Voit jatkaa niiden kasvattamista samalla kun maksat ajoneuvoa tai välinettä erissä.

Omistajuus heti: Osamaksulla saat ajoneuvon tai välineen omistukseesi välittömästi. Sinun ei tarvitse odottaa, kunnes sinulla on koko summa koossa. Voit aloittaa hyödyntämään uuden ajoneuvon tai välineen tarjoamia mahdollisuuksia heti.

Tutustu myös leasingrahoitukseen

Proventumin leasingrahoituksella voit vapauttaa käyttöpääomaa muihin tarpeisiin, kuten kasvuun tai investointeihin. Saat meiltä jopa 120 kuukauden sopimusajan sekä käytössäsi on aina henkilökohtainen yhteyshenkilö.

Kumppaneitamme

rintajouppi machine logo
Contrans logo
konesilta logo
Energio logo

Myyjäliike, kiinnostaako nopeat kaupat?

Kokemuksia

Proventumin avulla saamme järjestettyä rahoitusratkaisut asiakkaittemme uusiutuvan energian hankkeisiin. Asiakkaat arvostavat, että rahoitus saadaan kilpailutettua ilman, että heidän tarvitsee itse lähteä selvittämään vihreää rahoitusta tarjoavia tahoja.

Vesa Robertsson

Energio Finland Oy

”Palvelevaa konekauppaa keskellä Suomea. Proventumin kanssa toiminta on ollut nopeaa ja vaivatonta.”

Pekka Liimatainen

Contrans Oy

”Proventumin kanssa yhteistyö on sujunut nopeasti, helposti ja mutkattomasti. Henkilökohtainen palvelu on asia, jota arvostamme.”

Juha Lunden

Hankinta Unioni Oy

"Proventum tarjoaa hyvää asiakaskeskeistä palvelua."

Mika Kähäri

Maatori Oy