Traktorin leasing­rahoitus

Toimimme asiakkaidemme kasvun ja rahoituksen kumppanina tarjoamalla yksilöllistä palvelua sekä kilpailukykyisiä rahoitusratkaisuja uusia investointeja suunnitteleville yrityksille.

Traktorin leasing

Traktorin rahoituksen kuukausittain maksettava hinta riippuu toki tarvittavasta rahoitusmäärästä ja tähän vaikuttaa asiat, kuten traktorin ikä, ajetut kilometrit, merkki sekä malli. Kuukausihintaa on myös mahdollista säätää pienemmäksi maksamalla enemmän käsirahaa tai pidentämällä leasing-sopimuksen kestoa. Voit laskea suuntaa antavan arvion helposti ja vaivattomasti laskurillamme!

Säästöä leasing-rahoituksella

Vanhojen traktorien huoltokustannukset voivat olla suhteellisen isoja, jolloin uuden kaluston leasing-kulut voivat olla jopa pienemmät kuin vanhan traktorikannan pelkät huoltokustannukset. Tästä syystä yrityksesi kaluston uusiminen voi tuoda merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä sekä parantaa työtehtävien tekemisen mielekkyyttä.

traktori leasing
traktorin leasing

Leasing vapauttaa yrityksesi kassavirran

Teollisuus- ja rakennuskoneiden osalta koneiden leasing on erinomainen tapa hankkia tarvitsemasi kalusto, kuten traktori ilman suuria alkuinvestointeja. Esimerkiksi traktorin leasingilla on monia etuja, kuten alhaisemmat kuukausimaksut, mahdollisuus kokeilla uusia laitteita ennen ostositoumusta ja joustavammat sopimusehdot.

Yrityksille, jotka käyttävät traktoreita tai muita koneita säännöllisesti, leasing voi olla kustannustehokkaampi vaihtoehto kuin ostaminen. Kun vuokraat traktorisi, maksat vain sen käyttöiän osan, jota käytät. Tämä voi säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Leasing tarjoaa myös joustavuutta päivittää kalustoa tarpeiden muuttuessa, mikä voi olla tärkeää jatkuvasti kasvaville ja kehittyville yrityksille.

Me Proventumilla rahoitamme traktorisi ja saat parhaimillaan rahoituspäätöksen jo saman päivän aikana!

kaivinkoneen leasing

Rahoitus traktoreille ja muulle kalustolle

Proventum leasingin avulla saat joustavan ja kilpailukykyisen rahoituksen yrityksesi traktorin tai muun vastaavan kaluston hankintaa varten. Traktorin leasing-sopimus on pitkäkestoista käyttöoikeutta koskeva vuokrasopimus ja se on turvallinen rahoitusratkaisu ilman yllätyksiä. Et maksa traktorin omistamisesta, vaan ainoastaan sen käytöstä. Proventumilla ei ole omaa kalustovalikoimaa, vaan asiakas katsoo haluamansa traktorin valmiiksi halutusta paikasta, jolloin se hankitaan leasing-sopimuksella asiakkaan käyttöön.

Rahoituslaskuri

3000
3000300000
5%
0%20%
12kk
12kk72kk
5%
0%25%
Leasing-ajan päätyttyä sinulla on oikeus ostaa rahoitettava kohde jäännösarvolla

Arvio kuukausierästä

€/kk

Kilpailutamme puolestasi leasing-rahoituksen. Tämä ei maksa mitään ja voit halutessasi myös hylätä tarjoukset.

Rahoitusta kalustollesi henkilökohtaisesti ja paikallisesti

Me palvelemme aina henkilökohtaisesti ja paikallisesti. Yhteyshenkilösi lisäksi käytössäsi on myös hallinnollinen osaamisemme.

Kauttamme saat käyttöösi suuren toimijan edut oman yrityksesi koosta riippumatta.

Kone- ja laiteleasingpalvelumme kattaa nimensä mukaisesti kaikki koneet ja laitteet, joilla on vakuusarvoa, oli kyse sitten sähköpyöristä, pyöräkuormaajista tai terveydenhuollon laitteistosta. Saat siis konerahoituksen kiinteällä kuukausihinnalla.

Mietitkö, kuinka leasinglaitteen jäännösarvo määritetään? Mitä sopimuksen päätyttyä tapahtuu? Entä millaisesta sopimuksesta yrityksesi hyötyisi eniten? Ole meihin yhteydessä!

Vesa Laaksonen auttaa konerahoituksiin liittyvissä kysymyksissä henkilökohtaisesti sekä paikallisesti