Kaivinkoneen leasing

Kaivinkoneen hankkiminen leasingilla

Proventum tarjoaa joustavan sekä kilpailukykyisen rahoituksen yrityksesi kaivinkoneen tai muun kaluston hankintaa varten. Kaivinkoneen leasing on pitkäkestoista käyttöoikeutta koskeva vuokrasopimus ja se on turvallinen rahoitusratkaisu ilman ikäviä yllätyksiä, sillä et maksa itse kaivinkoneen omistamisesta, vaan ainoastaan sen käytöstä.

Kuukausihintaa on myös mahdollista pienentää maksamalla enemmän käsirahaa tai pidentämällä leasing-sopimuksen kestoa. Voit laskea hinta-arvion helposti ja vaivattomasti laskurillamme!

kaivinkoneen leasing
kaivinkoneen leasing

Kaivinkoneen leasingin hyötyjä

Voit investoida ilman omaa pääomaa: Leasingin avulla kykenet hankkimaan kaivinkoneen täysin ilman pääomaa, eli maksat käsirahaa 0 €.

Voit kasvattaa liiketoimintaasi: Leasing-rahoituksella saat nopeasti käyttöösi tarvitsemasi kalustot laitteet.

Kirjanpidon helppous: Kun yrityksesi ei omista kaivinkonetta, investointi ei siis rasita yrityksesi tasetta

Voit aina ennakoida vuokran määrän, joka auttaa sinua kulujesi arvioinnissa, jolloin voit kohdistaa yrityksesi varat tarvittaviin osa-alueisiin.

Uudenkarhea kalusto: Leasing-rahoituksella voit varmistaa, että käytössäsi on jatkuvasti toimiva kalusto

Voit tehdä merkittäviä säästöjä kaivinkoneesi leasing-rahoituksella

Vanhojen kaivinkoneiden huoltokustannukset voivat olla merkittäviä, jolloin uuden kaluston leasing-kulut voivat olla jopa pienemmät kuin vanhojen kaivinkoneiden pelkät huoltokustannukset. Tästä syystä yrityksesi kaluston uusiminen voi tuoda merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä sekä parantaa työtehtävien tekemisen mielekkyyttä.

Kaivinkoneen leasing

Rahoitusta kaivin­koneillesi henkilökohtaisesti ja paikallisesti

Me palvelemme aina henkilökohtaisesti ja paikallisesti. Yhteyshenkilösi lisäksi käytössäsi on myös hallinnollinen osaamisemme.

Kauttamme saat käyttöösi suuren toimijan edut oman yrityksesi koosta riippumatta.

Kone- ja laiteleasingpalvelumme kattaa nimensä mukaisesti kaikki koneet ja laitteet, joilla on vakuusarvoa, oli kyse sitten sähköpyöristä, pyöräkuormaajista tai terveydenhuollon laitteistosta. Saat siis konerahoituksen kiinteällä kuukausihinnalla.

Mietitkö, kuinka leasinglaitteen jäännösarvo määritetään? Mitä sopimuksen päätyttyä tapahtuu? Entä millaisesta sopimuksesta yrityksesi hyötyisi eniten? Ole meihin yhteydessä!

Vesa Laaksonen auttaa konerahoituksiin liittyvissä kysymyksissä henkilökohtaisesti sekä paikallisesti