Asiakastarinat

SK-Maansiirto Oy sai Proventumista luotettavan leasingrahoitus-kumppanin

Kirjoittaja

Tomi Petrell

Julkaistu

16.10.2023

Maansiirtokoneen voi hankkia leasingilla

SK-Maansiirto Oy:lle toimiva leasingrahoitus on ollut kalustonhankinnan kulmakivi. Proventum on ennättänyt olla auttamassa SK-Maansiirtoa jo muutamassa konehankinnassa, myös ulkomailta.

Proventumiin ja sen nopeuteen SK-Maansiirto Oy:n yrittäjät ovat olleet tyytyväisiä

Tätä mieltä on Sami Hyvönen, jonka Muuramessa sijaitseva SK-Maansiirto Oy perustettiin elokuussa 2015. Silloin kaksi kokenutta kaivinkoneenkuljettajaa, Sami Hyvönen ja Kari-Mikael Ylikokko yhdistivät voimansa ja perustivat yhteisen yrityksen. Molemmilla heistä on ollut jo nuoresta lähtien haave oman koneen omistamisesta. Tämän lisäksi kummallakin heistä on myös aikaisempaa kokemusta maanrakennusalalta.

– Olimme tunteneet toisemme jo pitkään ja molemmilla oli jo jonkin aikaa kytenyt ajatus yhteisestä liiketoiminnasta, muistelee Sami Hyvönen.

SK-maansiirto Oy on ollut mukana mm mm. rakentamassa talonpohjia, teitä ja kunnallistekniikkaa sekä purkamassa rakennuksia, tekemässä täkkäyksiä räjäytystyömailla ja kiven rikotusta maan suurimmille louhintaliikkeille.

Täkkäyksellä tarkoitetaan kallioräjäytyksissä räjäytyspanosten peittämistä kumimatoilla.

SK-Maansiirto Oy on jo vuosia työskennellyt louhintatyömailla ympäri Suomea, joten pitkätkään keikkatyöt eivät ole ongelma. 

– Teemme töitä sillä periaatteella, että sinne mennään missä meitä tarvitaan, kertoo Sami Hyvönen.

SK-Maansiirrolla on tällä hetkellä työmailta noin 200 kilometrin päässä kotimaakunnastaan Keski-Suomesta. Työ on lähinnä rikotustyötä louhintaliikkeille, dumpperiurakointia sekä maan- ja massansiirtotöitä.

SK-Maanrakennus Sami Hyvönen

Toimiva rahoituskumppanuus on kalustonhankinnan kulmakivi

Hankkiessaan lisää kalustoa yritykselleen Sami Hyvönen kuuli Proventumin tarjoamista mahdollisuuksista.

– Lylykorven Kristian Konesillasta tunsi henkilökohtaisesti Proventumin Tomi Petrellin. Näin saimme yhteyden ja sitä kautta luotettavan rahoituskumppanin.

Proventum onkin ennättänyt olla mukana jo muutamassa SK-Maansiirto Oy:n konehankinnassa, myös ulkomailta.

Katselimme kauppa-alustalla olevia koneita ja löysimme Belgiasta mieleisemme. Soittelimme Tomille jo varhaisessa vaiheessa, että jos kaupat tulevat, niin pistä siitä sitten hommat kuntoon. Samaan aikaan saimme yksityiskohdat hiottua ja kaupat tehtiin sujuvasti, toteaa Sami Hyvönen.

Proventum hoiti Volvo A 30F:n leasing-rahoituksen yksityiskohdat ja myyjätaho sopi laivauksen ja toimitti koneen Hangon satamaan. 

Sami kertoo, että yrittäjävuosiin mahtuu myös erilaisia kokemuksia, jossa silloiset yhteistyötahot eivät saaneet rahoitusta loksahtamaan kohdilleen. Heillä ei ollut samanlaista draivia kuin Proventumissa ja Tomi Petrellissä. Sami Hyvösen mukaan Proventumin asenne on kohdillaan.

– He ottavat kopin heti yhdestä puhelusta ja rahoitushakemus saadaan työstöön.

Myös leasingrahoituksen löytyminen on hankinnoissa tärkeä kulmakivi, ja nopeus on valttia. Onnistuneen kalustohankinnan yksi edellytys on se, että leasingrahoitus saadaan ajoissa kohdilleen, muutoin voi kauppa nopeasti luisua käsistä.

Proventumin kumppanuuteen ja nopeuteen SK-Maansiirto Oy:n yrittäjät ovat olleet tyytyväisiä.

– Ei moitteen sijaa, summaa Sami Hyvönen.

Kiinnostuitko leasingrahoituksesta? Lue lisää täältä.