Asiakastarinat

Leasing auttaa apteeekki­bisnestä läpi stressin

Kirjoittaja

Tomi Petrell

Julkaistu

16.3.2023

Leasing voi auttaa myös apteekkaria

Apteekkarin avaessa uuden apteekin on hänellä edessään satojen tuhansien eurojen verran hankittavaa. Kalusteet, valomainokset, hyllyt, myyntitiskit ja -ständit, sisustuskalusteet sekä valaisimet. Samoin lääkkeiden keräilyä helpottava robotti pitää olla nykypäivän apteekissa. Avauksessa hankintoja on pakko tehdä kerralla paljon. Tämä on vaativaa aikaa.

Normaalisti tähän kaikkeen on otettava järkyttävän iso laina. Proventum rahoituksen kautta on kuitenkin mahdollista välttää stressaava laina ja jakaa maksut apteekin kalusteista pienempiin eriin pidemmälle ajalle.

Leasing on suurta lainaa stressittömämpi ratkaisu.

Leasing auttaa apteekkareita säästämään rahaa, päivittämään tekniikkaa ja saamaan verohyötyjä. Leasing on joustava ja helppo rahoitusratkaisu liiketoiminnalle.

Pääoma säästöön

Leasing mahdollistaa apteekkareiden hankkivan uusia laitteita, kalusteita ja robotteja ilman suurta alkuinvestointia. Tämä vapauttaa pääomaa käytettäväksi muihin liiketoiminnan tarpeisiin, kuten markkinointiin.

Huomattavat veroedut

Leasingmaksut ovat verovähennyskelpoisia. Näin apteekkari säästää huomattavan summan veroissa.

Päivitetty tekniikka

Apteekkareiden on tärkeää pysyä ajan tasalla lääketieteellisen teknologian ja laitteiden suhteen. Leasingsopimuksen päätyttyä uusi leasing mahdollistaa laitteiden päivittämisen helposti. Leasingin avulla apteekkarit voivat aina käyttää uusimpia ja tehokkaimpia laitteita.

Joustavuus

Leasing tarjoaa apteekkareille joustavuutta eri sopimusvaihtoehtojen avulla. Lyhytaikaiset sopimukset voivat auttaa apteekkareita vastaamaan lyhytaikaisiin tarpeisiin ilman pitkäaikaista sitoutumista.

Helppous

Leasingtarjousten hakeminen on helppoa ja nopeaa.

Proventum rahoitus on edullinen, ystävällinen ja puheluihin vastaava rahoitusyhtiö.